THEATERVOORSTELLINGEN FEBRUARI 2023

THEATERVOORSTELLINGEN FEBRUARI 2023

Bij de PV kun je nu theaterkaarten bestellen voor februari. De inschrijving sluit op woensdag 4 januari.

 

KONINKLIJKE SCHOUWBURG

 

Woensdag 15 februari 2023, 20.15 uur    

Coriolanus (try-out)

Het Nationale Theater

 

Het Nationale Theater presenteert Shakespeares Coriolanus, zijn scherpste stuk over de gespannen relatie tussen volk en politiek. Een cast van topacteurs, met Yela de Koning in de titelrol, neemt je mee in deze actuele Shakespeare met hoge hartslag en rake klappen.

 

In Coriolanus beschrijft Shakespeare vlijmscherp hoe politiek werkt. Daarbij toont hij zowel het lelijke politieke gekonkel als de wispelturigheid van de burgers. Maar vooral laat Coriolanus zien wat er in een samenleving gebeurt als emotie en opportunisme het winnen van verstand en gemeenschappelijk belang. Regisseur Nina Spijkers: “Bij elke zin die ik las, dacht ik: dit is nú! Shakespeare schrijft over een door oorlog veroorzaakt graantekort en hoe boze burgers overheidsgebouwen bestormen omdat ze zich niet gehoord voelen.”

 

Coriolanus als vrouw

Nina Spijkers schudt het stuk van Shakespeare op en zet niet een man, maar een vrouw in de titelrol. “Coriolanus is woedend – en niet zonder redenen. Wat gebeurt er als deze woedende generaal geen man is, zoals in het originele stuk van Shakespeare, maar een vrouw? Waar woede bij mannen vaak gezien wordt als een kracht, worden boze vrouwen meestal weggezet als zwak of hysterisch. Terwijl zij zoveel redenen hebben om kwaad te zijn. We gaan Coriolanus’ vrouwelijke woede laten fonkelen. Wen er maar aan.”, aldus Spijkers.

 

Het verhaal

Wanneer generaal Coriolanus (Yela de Koning) als winnaar terugkeert uit de oorlog, juicht het volk haar toe. En dat terwijl ze haar vóór de oorlog nog haatten. Op aandringen van haar ambitieuze moeder (Betty Schuurman) en een invloedrijke politicus (Bram Coopmans) stelt Coriolanus zich verkiesbaar voor het hoogste politieke ambt. Niets lijkt haar benoeming in de weg te staan, maar dan hitsen haar politieke vijanden het volk tegen haar op. Wanneer de burgers kwaad het Capitool bestormen, moet Coriolanus vluchten. Uit wraak sluit zij zich aan bij de verslagen vijand: zij zal de stad waarvoor zij haar leven zo vaak waagde alsnog vernietigen.

 

Entree € 14,50 i.p.v. € 24,50

                                                                      

RIJSWIJKSE SCHOUWBURG

 

Vrijdag 3 februari 2023, 20.00 uur

Hendrik Groen

Opgewekt naar de eindstreep

 

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hendrik moet constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten met Leonie (88) en Frida (10) als trouwe vrienden.

 

De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider en Britte Lagcher in de hoofdrol. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.

 

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

 

Entree € 26,00 i.p.v. € 36,00

 

 

 

Zondag 5 februari 2023, 13.30 uur

Brandweerman Sam

De verloren piratenschat

 

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg... de held van de buurt blijft in het theater! Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.   

 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! 

 

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat. 

 

Entree € 11,50 i.p.v. € 21,50

 

Donderdag 16 februari 2023, 20.00 uur   

Edsilia Rombley

In balans

 

Met haar 25-jarig jubileum keert Edsilia Rombley terug in de theaters met haar nieuwe tour: ‘In Balans’, naar het gelijknamige album. “Ik kan niet wachten om in het theater een aantal nieuwe liedjes met jullie te delen. Daarnaast zing ik uiteraard nummers uit mijn inmiddels 25-jarige carrière.'' aldus Edsilia Rombley. Op eigen wijze brengt zij met haar all-female band bestaande pop-soulnummers en nieuwe muziek. Een intieme avond uit met persoonlijke anekdotes en humor.

 

Soul, Pop, Jazz, R&B. Up tempo, ballads. Edsilia zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome.

 

Entree € 20,00 i.p.v. € 30,00

 

Woensdag 22 februari 2023, 20.00 uur    

Alex Ploeg

Ego

 

Alex Ploeg werd al door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Nu is hij terug met EGO. Harde grappen, persoonlijke verhalen en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af.

 

Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. Dat moet je gezien hebben!

 

Entree € 13,00 i.p.v. € 23,00

 

Vrijdag 24 februari 2023, 20.00 uur         

Jon van Eerd

Zo Vader Zo Zoon

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe!

 

Met ‘Zo vader zo zoon’ waait er dit seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt.

 

Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

 

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

 

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.

 

Harrie bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de ogen van junior moeten openen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan bij zijn zoon blijven wonen en junior wordt zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld.

 

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

 

Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

 

Entree € 22,50 i.p.v. € 32,50

 

Zondag 26 februari 2023, 20.00 uur         

Koefnoen live

met Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot

 

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

 

De wereld verandert razendsnel, soms sneller dan we in de gaten hebben. Dingen kunnen niet meer, mogen niet meer en niets lijkt blijvend. Hoe verander je een beetje soepeltjes mee? En wil je dat, durf je dat, kun je dat? Of blijf je liever met de shutters dicht zitten bingewatchen, wachtend op een maaltijdkoerier met een kubus op zijn rug?

 

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich, samen met Ruth Sahertian en Jeske van de Staak in een scherpe, wervelende satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

 

Entree € 27,50 i.p.v. € 37,50

THEATER DILIGENTIA

 

Woensdag 1 februari 2023, 20.15 uur      

Johan Goossens        

Kleine pijntjes          

 

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘Hèhè...’ Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

 

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat jij jouw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

 

Entree € 13,50 i.p.v. € 23,50

 

Woensdag 8 februari 2023, 20.15 uur      

Lenette van Dongen 

Dat doen ze anders nooit    

 

Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen! Lenette gaat in deze nieuwe show op zoek naar totale vrijheid.

 

Lenette van Dongen is een prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt. Maar is er meer? Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden.

 

Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

 

Entree € 15,00 i.p.v. € 25,00

 

Vrijdag 10 februari 2023, 20.15 uur         

Yentl & De Boer        

Modderkruipers (try-out)   

 

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang.

 

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? "Duiken", zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? "Blup blup", klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie. 'Modderkruipers' is een voorstelling over het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

 

Entree € 15,50 i.p.v. € 25,50

 

Vrijdag 17 februari 2023, 20.15 uur         

Pieter Verelst

Ten aarzel (reprise) 

 

Pieter Verelst wordt door de Vlaamse krant 'De Standaard' de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd genoemd. In zijn nieuwe voorstelling trekt Verelst alle komische en muzikale registers open.

 

Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer & ik’ en ‘Amai’, viert ook in ‘Ten Aarzel’ het absurdisme hoogtij. Of zoals Verelst het zelf zegt: “De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid. Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken. In dat schuim steek ik een glimmende bit en dan stijger ik op. Zonder stijgbeugels! En Bruno voelt meteen ‘Hey, dit is mijn baasje. Deze meester mag mij wel berijden.’ Wat een droom…"

 

Entree € 11,50 i.p.v. € 21,50

 

Zaterdag 18 februari 2023, 20.15 uur      

Niet Schieten

Mannen van niks      

 

Maarten Hennis, Erik Jobben en Arend Edel hebben overal een mening over, maar wat voor mensen zijn zij eigenlijk zelf?

 

Met een kritische en relativerende blik beschouwen de mannen kleine en grote zaken die de mens raken en geven daar telkens een onnavolgbare twist aan. Logica lijkt soms ver te zoeken. Ze laten de mensen hele avonden lachen omdat ze het niet kunnen laten. Maar mag dit nog wel? Is dit in deze tijd nog wel woke? Zijn zij wel woke? En wat betekent woke eigenlijk? Je gaat het zien in ‘Mannen van niks’!

 

Entree € 14,50 i.p.v. € 24,50

 

Woensdag 22 februari 2023, 20.15 uur               

Wim Helsen   

Niet mijn apen, niet mijn circus

 

Wat heeft de wereld nodig?

Wat heeft de mens nodig?

Wat heb jij nodig?

 

Eenvoudige vragen.

Eenvoudige vragen, vragen om ingewikkelde antwoorden.

Dat treft, want Wim Helsen bulkt van radicale, geheimzinnige en willekeurige antwoorden.

Hij deelt die graag met jou – omdat hij jouw vriend is.

Jouw eerlijke, echte, beste vriend.

 

Luister, hij lijkt iets te zeggen:

“Niet mijn apen, niet mijn circus.”

 

Entree € 16,00 i.p.v. € 26,00

 

Vrijdag 24 februari 2023, 20.15 uur         

Patrick Nederkoorn  

Hoogtij          

 

In een Duitse krant las Patrick over de 'Enthollandisierung der Erde'. Er stond: 'Als de prognoses kloppen, zal Nederland onder de zeespiegel verdwijnen. Er komen dan 17 miljoen oranje klimaatvluchtelingen met caravans naar Duitsland. Schaffen wir das?’

 

In ‘Hoogtij’ vraagt Patrick zich af of wij Nederlanders dit wel 'schaffen'. Hoe houden we droge voeten? Moeten we onze poldergrond echt verlaten? En wordt Duitsland dan ons stiefvaderland? Een grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering, dijken, grenzen, verhuizen en Frau Antje.

 

Entree € 13,50 i.p.v. € 23,50

 

Zaterdag 25 februari 2023, 20.15 uur      

Erik van Muiswinkel 

Moojen ligjes uit de lucht   

 

Taal is van iedereen. Niet alleen van literaire grootmeesters, maar ook van de zesjarige die haar eerste gedicht schrijft. Niet alleen van de academie, maar ook van de straat.

 

Het Nederlands is op afstand de beste taal van de wereld, zoals Nederlands onderzoek onlangs uitwees. 

 

Daarom is voor deze voorstelling onze keus op het Nederlands gevallen. Let niet op spelling. Geniet van de schoonheid!

 

Entree € 14,00 i.p.v. € 24,00

 

PEPIJN

 

Dinsdag 28 februari 2023, 20.30 uur        

Roué Verveer

Gewoon Roué (try-out)

 

Cabaretier en stand-upper Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Inmiddels verovert hij al meer dan twintig jaar de harten van het Nederlandse publiek. Dit seizoen speelt hij zijn tiende cabaretvoorstelling, ‘Gewoon Roué’.

 

Verveer neemt het publiek op originele en grappige wijze mee in zijn eigen kijk op de wereld. Zijn voorstelling bevat zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot. Het belooft een fantastische avond te worden… of eigenlijk een avondje ‘Gewoon Roué’!

           

Entree € 9,50 i.p.v. € 19,50

 

AMARE

 

Vrijdag 10 februari 2023, 20.15 uur         

NDT 1 met Het Balletorkest live

In the Dutch mountains

 

Met een uitgesproken, eigenzinnige stijl die de grenzen van dans verkent, wordt Marco Goecke gezien als een van de meest unieke choreografische stemmen van vandaag. Sinds 2008 creëert hij werk voor Nederlands Dans Theater (NDT). In the Dutch Mountains markeert Goecke’s eerste avondvullende werk voor het gezelschap.

 

Met In the Dutch Mountains overweegt Goecke"de absurditeiten van het leven en bevraagt hij ons gevoel van verbondenheid, vertrouwdheid en wording. Hiervoor vindt Goecke inspiratie in verschillende bronnen, waaronder Cees Nootebooms fictieve roman In de Bergen van Nederland en het lied In the Dutch Mountains "van de Nederlandse rockband The Nits uit 1987, die als achtergrond dienen voor de sterke artistieke connecties die de choreograaf met Nederland voelt: “De manier waarop mijn leven me altijd terug naar Nederland heeft geleid, is opvallend. Ik word steeds weer naar dit land teruggetrokken.”

 

In 2013 trad Goecke in dienst bij NDT als associate choreograaf. Een aanstelling die hij vanaf 2023 met nog eens vier jaar zal verlengen. In de loop der jaren creëerde hij verschillende werken voor zowel NDT 1 als NDT 2, waaronder Nichts (2008), Thin Skin (2015) , Midnight Raga (2017) The Big Crying (2021), en I love you, ghosts (2022). Goecke heeft verschillende onderscheidingen ontvangen, waarvan meest recentelijk de Jirí Kylián Ring.

 

Met ingang van seizoen 2019-2020 werd Goecke artistiek directeur van het Staatsballet Hannover. NDT kijkt er naar uit om met deze buitengewone maker dieper in een creatief proces te duiken en is benieuwd wat het ons als gezelschap en ons publiek creatief zal brengen.

 

Entree € 35,00 i.p.v. € 45,00

 

Zondag 12 februari 2023, 11.30 uur         

Wacht 's even (0,5 t/m 5 jaar)

 

Een muzikale dansvoorstelling voor de allerkleinsten over de beleving van tijd.

 

In Wacht ’s Even, een dansvoorstelling voor de allerkleinsten van het populaire De Stilte, staat de beleving van tijd centraal. Chronos en Kairos, twee figuren uit de Griekse mythologie, staan voor de twee gezichten van de tijd. Chronos voor de meetbare kloktijd, Kairos voor de innerlijke tijdsbeleving. Baby’s, dreumesen en peuters beleven sferen en emoties immers anders dan (jong)volwassenen en leven in het hier en nu.

 

In Wacht ’s Even ontvouwt zich een wereld als uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Op levendige melodieën, dromerige tonen en rustgevende klanken verdwijnen en verschijnen de twee personages, tot ze elkaar onvermijdelijk tegen het lijf lopen.

 

Entree € 2,00 i.p.v. € 12,00 N.B. deze voorstelling is in Amare Studio

 

Zaterdag 18 februari 2023, 20.15 uur      

Casablanca

Scapino Ballet

 

De Hollywoodklassieker Casablanca met Ingrid Bergman en Humphrey Bogart in de hoofdrollen geldt als een van de beste films ooit. Choreograaf Ed Wubbe gebruikt het verhaal van de Hollywoodklassieker uit 1942 als basis voor een beeldende voorstelling over hartstocht, vrijheid en verlangen naar een betere wereld.

 

In Casablanca smeed Wubbe verschillende disciplines samen tot een zinderend geheel. Op een draaiend podium creëert hij met dans in verschillende stijlen, circuselementen en muziek een fantasievolle, theatrale wereld. Casablanca speelt zich af op een plek waar mensen, op de vlucht voor oorlog, wachten op een beter bestaan. Achter het romantische verhaal gaat een schemerwereld schuil waarin werkelijkheid en fantasie langs elkaar wrijven en waar grenzen tussen goed en kwaad vervagen.

 

Muzikaal uitgangspunt is de soundtrack van de film met zijn weergaloze filmmuziek en jazznummers uit de jaren ‘40. Ook het bekende lied ‘as time goes by’ komt in verschillende arrangementen in de voorstelling terug.

 

Entree € 26,00 i.p.v. € 36,00

 

Donderdag 23 februari 2023, 19.30 uur   

Zauberflote

Nederlandse Reisopera

 

Regisseur Floris Visser situeert Mozarts geliefde operaklassieker in een wereld waarin het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke verstoord is door een conflict tussen de Koning van de Zon en de Koningin van de Nacht. De aarde stevent af op verwoesting: kunnen Tamino en Pamina het tij keren?

 

Entree € 37,00 i.p.v. € 47,00

 

 

 

Zaterdag 25 februari 2023, 20.15 uur      

Wave

Another Kind of Blue

 

We leven op de golven van ons bestaan, met aan de ene kant de innerlijke gemoedsbewegingen tussen blijdschap en verdriet en aan de andere kant de cyclische bewegingen van de natuur. Choreograaf David Middendorp onderzoekt in de nieuwe voorstelling Wave met vier stukken hoe techniek deze golfbewegingen van ons bestaan beïnvloedt. Met wereldpremières van Frequentie & Frequentie² en Hands ON Stage.

 

Net als zijn vorige voorstellingen is ook 'WAVE' geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Entree € 20,00 i.p.v. € 30,00

 

Zondag 26 februari 2023, 11.00 uur         

Anne de Poes (4+)

Een symphonisch sprookje van Herman van Veen - Residentie Orkest

 

Er was eens een sprookje over een schipperspoes. Dat begint zo spannend, dat het daarna alleen maar langer en gelukkiger kan worden. Toen Anne op de wereld werd gezet, brak het schip in twee en verloor ze alles wat haar lief was.

Een symfonisch sprookje van Herman van Veen dat zich afspeelt onder de rokken van een barones. Een poppenspel, een vertelling en poeslieve liedjes.

 

Entree € 10,00 i.p.v. € 20,00, entree kind t/m 12 jaar € 5,00 i.p.v. € 10,00

 

 

In de meeste theaters is sprake van een “portemonneeloze pauze”. Dat wil zeggen dat de entreeprijs in de meeste gevallen inclusief de garderobe en een pauzedrankje is (m.u.v. Pepijn en sommige kindervoorstellingen).

 

Meer informatie over de theaters vind je op de volgende websites:

www.rijswijkseschouwburg.nl

www.hnt.nl

www.diligentia-pepijn.nl

www.amare.nl

 

Stuur je inschrijving via e-mail: jaco.voet@aegonam.com, zorg er wel voor dat je het personeelsnummer en je privé adres vermeldt. Je kunt de gewenste kaarten vermelden of een scan van het inschrijfformulier sturen. Bij inschrijvingen via e-mail word je automatisch geacht akkoord te gaan met de inhouding, de verklaring voor eigen gebruik van de kaarten en een lidmaatschap van minimaal 1 jaar.

 

Als je via e-mail inschrijft krijg je een ontvangstbevestiging via e-mail.

 

Indien voor een voorstelling het aantal beschikbare kaarten niet toereikend is, zullen de kaarten verloot worden. Hiervan ontvang je bericht.

 

De aanmelding sluit woensdag 4 januari 2023. Je ontvangt de bestelde kaarten zonder tegenbericht in de loop van januari.

 

Toegangskaarten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik voor personeelsleden van AEGON en hun familie/vriendenkring en mogen niet doorverkocht worden via bijvoorbeeld veilingsites op internet. Indien geconstateerd wordt dat AEGON toegangskaarten via internet of anderszins te koop worden aangeboden zal dit aan het bestuur van de personeelsvereniging worden gemeld en kan royement van het lidmaatschap volgen. Eenmaal bestelde kaarten kunnen niet geretourneerd worden aan de personeelsvereniging.