Cadeau voor onze trouwe leden!

Beste PV leden,

 

Sinds maart 2020 heeft het coronavirus een grote impact op ons dagelijkse leven.

Zo kunnen we niet meer op kantoor werken zoals we gewend waren en ook ons sociale leven staat ook op een laag pitje.

Gelukkig zijn er inmiddels al behoorlijk wat mensen gevaccineerd en zal aan het einde van het jaar de hele Nederlandse bevolking wel een (of twee) prik(ken) gekregen hebben.

Het is moeilijk om in deze tijd activiteiten te organiseren die wel kunnen en daarom wil het bestuur van de PV ieder lid verrassen met een cadeaubon die vrij te besteden is.

Wil je deze cadeaubon ontvangen stuur een bericht aan de PV via PVAegonDenHaag@Aegon.nl dan krijg je een code toegestuurd waarmee je je cadeau kan uitzoeken. De bon heeft als waarde EUR 25,00 (1250 punten). Je kan ook een cadeau uitzoeken voor meer punten, maar dan moet je het verschil zelf bijpassen. Ook is het mogelijk om je cadeau om te zetten in een donatie aan een goed doel. We hebben een zo groot mogelijk overzicht met goede doelen opgenomen, zodat er hopelijk voor iedereen iets bijzit. Aegon heeft een hele goede relatie met het Alzheimercentrum Amsterdam en dit goede doel hebben wij ook opgenomen.

 

De website is beschikbaar vanaf donderdag 22 april 2021 t/m donderdag 30 september 2021.

 

Als de looptijd van de website afloopt en we hebben cadeaubonnen over dan gaat het resterende bedrag naar het Alzheimercentrum Amsterdam.

 

We wensen jullie veel plezier met het uitzoeken van een cadeau.

 

Als laatste willen we hier alvast aankondigen dat we bezig zijn met het opstellen van een enquete om te inventariseren wat jullie voor PV activiteiten willen. Er kan bijvoorbeeld wel een een cursus online of een online presentatie georganiseerd worden. Wij hopen op een grote response en willen graag verrast worden met ideeën en niet te vergeten collega’s die de activiteiten willen organiseren want dat is wel een must. Zonder jullie bijdrage wordt het lastig. Meer informatie volgt in mei wanneer we de enquete in de nieuwsbrief opnemen.

 

Als jullie vragen of voorstellen hebben mag dit altijd gemaild worden naar ons email adres PVAegonDenHaag@Aegon.nl.

 

Blijf allemaal gezond en laten we hopen tot snel op kantoor of bij een activiteit.

 

Het bestuur,

Rick, Edwin en Arjan