Sport

Seizoen 2018 voor de fietsclub - Deel 2

Zoals ieder jaar zullen we ook in 2018 weer actief zijn als Fietsclub AEGON Nederland.
We hebben een selectie gemaakt uit een groot aantal toertochten in Nederland (voor de tweede selectie toertochten van 2018: zie bijlage hieronder).

Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen we onze eerste tocht rijden op zaterdag 24-2-2018. Dat wordt traditiegetrouw de Zuid Veluwetocht vanuit Dodewaard.

Bowling

Trio League:

Bij deze vorm van bowling wordt er in teamverband gespeeld. Een team bestaat uit 5 personen. Per week wordt er door 3 leden gespeeld. Het speelseizoen loopt van eind augustus tot eind april. Er wordt wekelijks op dinsdag gespeeld tussen 17.00 uur en 18.00 uur op de bowlingbanen van Bally’s Bowling (Volmerlaan 7 C in Rijswijk).  In de kerstperiode organiseert de League nog een toernooitje en het seizoen wordt in april altijd feestelijk afgesloten met een slotavond.      

Roeien

Aegon is sinds september 2010 de trotse hoofdsponsor van de KNRB (Koninklijk Nederlandse Roei Bond). Samen met de KNRB proberen we de roeisport in Nederland op de kaart te zetten door fans voor deze mooie sport te werven. Zo hebben we de Aegon Rowing Challenge en het Aegon City Rowing geïntroduceerd. Roeien is een bijzonder gezonde sport waarbij veel spiergroepen tegelijk worden gebruikt (rug, buik, benen en armen). Omdat de roeibeweging gelijkmatig is zijn er ook weinig (kans op) blessures en het is bovendien geschikt voor jong en oud.