Sport

Aegon tennis – en padel event

Het is weer zover! Vanaf vandaag kan je je hier aanmelden voor het Aegon tennis - en padel event.

Padel is een mix van tennis en squash. Schrijf je snel want vol = vol! We hebben plek voor 112 deelnemers (80 voor tennis en 32 voor padel).

Datum:
Donderdag 20 juni van 17.00 tot 21.00 uur. Dat betekent 16.30 aanwezig zijn.

Locatie:
Tennispark Leeuwenbergh. Op de rand van Voorburg.

Seizoen 2019 voor de fietsclub - Deel 1

Zoals ieder jaar zullen we ook in 2019 weer actief zijn als Fietsclub AEGON Nederland.
We hebben een selectie gemaakt uit een groot aantal toertochten in Nederland.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen we onze eerste tocht rijden op zaterdag 23-2-2019. Dat wordt traditiegetrouw de Zuid Veluwetocht vanuit Dodewaard. De tocht vanuit Dodewaard brengt ons over de klimmetjes aan de rand van de Veluwe.

Balletje slaan? Aegon GSV Golftoernooi 2019

Ben jij een golfliefhebber en in het bezit van een GVB? Noteer dan snel in je agenda: donderdag 23 mei vanaf 15.00 uur, het Aegon GSV golftoernooi. Waar? Golfbaan van Leeuwenbergh in Den Haag.

Een aantal jaar geleden zijn we al eerder met (oud)collega’s de baan ingegaan. De reacties waren zeer goed en daarom is besloten om op 23 mei 2019 opnieuw een Aegon GSV 9-holes golftoernooi te organiseren.

Bowling

Trio League:

Bij deze vorm van bowling wordt er in teamverband gespeeld. Een team bestaat uit 5 personen. Per week wordt er door 3 leden gespeeld. Het speelseizoen loopt van eind augustus tot eind april. Er wordt wekelijks op dinsdag gespeeld tussen 17.00 uur en 18.00 uur op de bowlingbanen van Bally’s Bowling (Volmerlaan 7 C in Rijswijk).  In de kerstperiode organiseert de League nog een toernooitje en het seizoen wordt in april altijd feestelijk afgesloten met een slotavond.      

Roeien

Aegon is sinds september 2010 de trotse hoofdsponsor van de KNRB (Koninklijk Nederlandse Roei Bond). Samen met de KNRB proberen we de roeisport in Nederland op de kaart te zetten door fans voor deze mooie sport te werven. Zo hebben we de Aegon Rowing Challenge en het Aegon City Rowing geïntroduceerd. Roeien is een bijzonder gezonde sport waarbij veel spiergroepen tegelijk worden gebruikt (rug, buik, benen en armen). Omdat de roeibeweging gelijkmatig is zijn er ook weinig (kans op) blessures en het is bovendien geschikt voor jong en oud.